Voor ambitieuze ondernemers die op korte termijn op zoek zijn naar meer cashflow is Lightspeed Capital de oplossing. Vraag jouw voorschot aan en ontvang het binnen twee werkdagen op je rekening.

Lightspeed Capital

Op zoek naar extra cashflow voor je onderneming? Lightspeed Capital is een snelle en gemakkelijke financieringsoptie die je kunt gebruiken voor elk zakelijk doel: van extra voorraad tot meer personeel en marketingcampagnes.

Met Lightspeed Capital ontvang je in een handomdraai bedrijfsfinanciering in de vorm van een voorschot met een flexibel terugbetalingsproces, zonder lange wachttijden, onverwachte kosten of veranderende rentetarieven.

Geen kredietcontroles

In tegenstelling tot veel traditionele bedrijfsfinancieringen en leningen, voert Lightspeed Capital geen persoonlijke kredietcontroles uit. Je kunt je voorschot voor elke zakelijke uitgave gebruiken, zonder je zorgen te maken over je kredietscore.

Flexibele terugbetaling

Het voorschot en de bijbehorende vaste kosten (‘flat fee’ ) betaal je automatisch terug via een vast percentage op je dagelijkse omzet. Lightspeed Capital is geschikt voor elk type onderneming, ook als je een fluctuerende dagomzet hebt; het percentage verandert niet. Je kunt op Lightspeed vertrouwen voor je kassasysteem, je betaaloplossing én je bedrijfsfinanciering, zonder stress.

Snelle bedrijfsfinanciering

Soms heb je op korte termijn financiering nodig voor je bedrijf, en dat begrijpen we. Daarom doen we er alles aan om het voorschot zo snel mogelijk over te maken. Het aanvraagproces is simpel, en in de regel kun je het bedrag binnen twee werkdagen op je bankrekening verwachten.

Hoe kom je in aanmerking voor een voorschot?

Doe je aanvraag in slechts enkele stappen:

1

Open de backoffice of het dashboard van je kassasysteem om je aanvraag in te dienen.

2

Klik op Aanvragen en voer het bedrag in dat je nodig hebt.

3

Volg de overige stappen in de aanvraagprocedure en vul je bedrijfsgegevens in.

4

Dien je aanvraag in ter beoordeling.

5

Binnen twee werkdagen kun je een antwoord op je aanvraag verwachten.

Kort samengevat

Vast tarief:

De ‘flat fee’ is een percentage van het voorschot dat wordt opgeteld bij het terug te betalen bedrag. Lightspeed hanteert geen verborgen kosten of verwarrende rentetarieven, maar een vooraf vastgesteld percentage van het totale voorschot.

Snelle resultaten:

Zodra je aanvraag is goedgekeurd, kun je meteen resultaat verwachten. Het bedrag wordt binnen twee werkdagen op je bankrekening overgemaakt, zodat je het voorschot meteen kunt gebruiken waarvoor je het nodig hebt.

Flexibele terugbetaling:

Lightspeed Capital past zich aan jouw onderneming aan. Je betaalt het voorschot en de flat fee terug aan de hand van een percentage van je dagomzet. Het bedrag dat je terugbetaalt, is afhankelijk van jouw omzet. Op dagen met minder omzet, betaal je dus ook minder terug.

Eenvoudige aanmeldprocedure:

Vraag je voorschot in een handomdraai aan via het online aanmeldformulier in je Lightspeed kassasysteem.

Volledig afgestemd op jouw verkoopresultaten:

Lightspeed heeft unieke inzichten in jouw onderneming. Aan de hand van jouw verkoopdata creëren we een financieringsaanbod dat past bij jouw bedrijf.

Waarom is Lightspeed Capital goed voor jouw onderneming?

Voorschot van Lightspeed Capital

Traditionele banklening

Kredietcontrole

Geen kredietcontroles

Uitgebreide kredietcontroles

Aanmelding

Snelle aanmeldprocedure

Lange aanmeldprocedure

Terugbetaling

Geen geplande maandelijkse termijnbetalingen: betaal terug in je eigen tempo

Vast aflossingsschema

Rentetarieven

Geen variabele rentetarieven: je betaalt een vast tarief (‘flat fee’)

Vaste of variabele rentetarieven

Aanvraagduur

Ontvang je voorschot binnen twee werkdagen

Lange wachttijden

Hoe wordt er bepaald of je in aanmerking komt?

We beoordelen je aanvraag voor Lightspeed Capital op basis van de volgende factoren:

  • Verkoopgeschiedenis met Lightspeed
  • Algemene bedrijfsprestaties
  • Transactievolume

Lightspeed Capital is afgestemd op de behoeften van klanten. Lightspeed is zich meer bewust van de eisen in de horecasector in vergelijking met andere kredietverstrekkers en speelt in op onze behoeften.

Joju Shibu

Dabangg Group

Verenigd Koninkrijk

Illustrated image

We hadden al grote leningen afgesloten om een tweede winkel te openen en we wilden ons niet inschrijven voor iets dat invloed zou hebben op deze leningen. Het feit dat Lightspeed Capital niet meetelt als een lening of invloed heeft op onze kredietregistratie nam een last van onze schouders.

Robert Stokes

Techzone Geelong

Australië

Illustrated image