Lightspeed Restaurant

Lightspeed Restaurant is het snelle, flexibele kassa- en betaalplatform dat horecaondernemers helpt bij het vereenvoudigen van workflows, het verhogen van omzet en het uitbreiden van hun zaak.

Waarom kiezen de beste horecazaken wereldwijd voor Lightspeed?

Lightspeed Restaurant kan aan de unieke behoeften van elke locatie en zaak die je beheert worden aangepast, en geeft je gedetailleerd inzicht in elke activiteit – van de menu tot personeel – zodat je elke dag beslissingen kunt nemen die niet op buikgevoel, maar op data gebaseerd zijn.

 • Eén platform om jouw zaak te laten groeien

  Lightspeed Restaurant is het geavanceerde totaalplatform waarmee je je hele onderneming kunt runnen. Eén team van horeca-experts staat voor je klaar en ondersteunt je waar nodig.
 • Eén platform voor al je locaties, waar je ook bent

  Verander, stuur bij en verbeter je activiteiten per locatie of voor je hele onderneming tegelijkertijd – waar je ook bent en wanneer je maar wilt, dankzij een ultrastabiel online platform.
 • Eén platform dat je laat zien hoe je kunt verbeteren

  Gebruik glasheldere en diepgaande rapporten om elk aspect van je onderneming onder de loep te nemen – van best verkochte producten en winstmarges tot prestaties van personeel en je hele zaak. Vertrouw op data om vooruit te gaan en te groeien.
 • Eén platform voor jouw onderneming – online én offline

  Lightspeed bewaart en beschermt al je data, ook wanneer het internet uitvalt, en synchroniseert automatisch alles met de cloud wanneer de verbinding herstelt is, zodat jouw zaak altijd kan blijven draaien.
 • Eén platform met een ongeëvenaarde flexibiliteit

  Creëer en beheer eenvoudig menu’s voor één of al je locaties, splits rekeningen per product, persoon of groep , en geniet van ongeëvenaarde flexibiliteit om een onvergetelijke gastervaring te bieden.
 • Eén platform, talloze integratiepartners

  Personaliseer jouw platform met talloze integraties voor reserveringen, personeelsplanning, boekhouding, PMS en meer, dankzij Lightspeed’s API.

Jouw horecazaak. Jouw manier van werken. Jouw Lightspeed.

Ons complete kassa- en betaalplatform biedt je alle tools die je nodig hebt om je hele onderneming te runnen zoals jij dat wilt.

Een intuïtief kassasysteem:

Perfectioneer jouw bediening met een gebruiksvriendelijk en intuïtief kassasysteem. Neem bestellingen op aan tafel, online of aan de toonbank, personaliseer je menukaart en pas je systeem aan jouw manier van werken aan.

Snelle betalingen:

Versnel je afrekenproces en verminder invoerfouten met Lightspeed Payments, een betaaloplossing die volledig geïntegreerd is met je kassasysteem.

Integraties voor elk aspect:

Ga voor een compleet ecosysteem, met talloze integraties voor elk aspect van je onderneming, eenvoudig te integreren met je kassasysteem: reserveringen, personeelsplanning, boekhouding, PMS en meer.

Online bestel- en betaalopties:

Vergroot je bereik en geef je omzet een boost met een personaliseerbaar online bestel- en betaalplatform voor dining-in en takeaway.

Vereenvoudigde boekhouding:

Spendeer minder tijd aan je financiën dankzij een geïntegreerde totaaloplossing, die je kassasysteem en boekhoudplatform met elkaar koppelt.

Kostbesparend voorraadbeheer

Bespaar tijd en geld door je voorraadbeheer te automatiseren. Pas per bestelling automatisch je voorraadniveaus aan, optimaliseer de winstmarge van je menukaart en bestel enkel wat je nodig hebt bij je leveranciers.

Alle praktische en strategische maatregelen die we nemen, zijn op Lightspeed data gebaseerd. Lightspeed is de afgelopen vier jaar en half de rode draad in mijn leven geweest.

Bart Buyse

IzyCoffee

Oprichter

Illustrated image

Een support team van horecaprofessionals.

Ons toegewijde onboarding, customer success en support teams staan ter beschikking om Lightspeed aan jouw behoeftes aan te passen en je bij elke stap te begeleiden, zeven dagen op zeven, 24 uur per dag.

 • Onboarding-sessie door een Lightspeed expert
 • Onbeperkte, gratis ondersteuning, 24-7
 • Een digitale bibliotheek met gidsen, webinars, demo’s en video’s
Illustrated image