Lightspeed Restaurant is het snelle, flexibele en complete horeca kassaplatform dat je helpt bij het vereenvoudigen van je workflow en het verbinden van je teams, zodat jij je kunt focussen op wat belangrijk is: ondernemen.

Advanced Insights

Onderneem slimmer dankzij krachtige data-analyses van elk aspect van je onderneming, eenvoudig toegankelijk vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie. Inzichten uit al je horeca activiteiten worden gebundeld in één samenhangend overzicht, zodat je precies weet waar je je op moet focussen.

Card image

Datagedreven inzicht in plaats van onderbuikgevoel – zonder extra werk.

Elimineer giswerk met automatische analyses van je menukaart in ons geïntegreerde kassa- en betaalplatform. Je bestel- en betaaldata worden rechtstreeks gesynchroniseerd in de backoffice van je Lightspeed account, zonder dat je daar iets extra voor moet doen.

Card image

Ontdek welke gerechten klanten doen terugkeren.

Neem geïnformeerde beslissingen. Bekijk het succes van alle gerechten en producten op je menu in real-time, en krijg meer context achter de cijfers.

Card image

Verhoog de efficiëntie van je personeel.

Verbeter je bediening met een betere planning. Identificeer je topverkopers en plan hen in wanneer ze het meest nodig zijn. Ontdek de sterktes en mogelijkheden van elke medewerker, en focus je vervolgens op verbeteringen om hen te helpen meer te verkopen.

Hoe helpt Advanced Insights jouw restaurant?

Verbeter je efficiëntie en verhoog je omzet met data die verder gaan dan traditionele cijfers en rapportages. Gebruik data van vandaag om je efficiëntie en omzet van morgen te verbeteren. Bekijk de data van elke shift in één dashboard en krijg in één oogslag inzicht in elk onderdeel van je zaak om betere beslissingen te nemen.

Menu Prestatiematrix

Ontdek de best presterende gerechten op je menukaart qua populariteit, winstgevenheid en klantenretentie.

Personeelsprestaties

Identificeer je best presterende medewerkers, ontdek wat hen zo succesvol maakt en help andere medewerkers bij het verbeteren van hun kansen.

Heatmaps per Uur

Breng je piekuren per dag en per week in kaart en pas altijd de juiste hoeveelheid personeel in.